Je kunt bij mij terecht voor de volgende

Trajecten

Online voedingsadvies Dietistenhuis

EMB Bloedtest

Vitaal

EMB Bloedtest

Ontlastingsonderzoek

Balans

Online voedingsadvies Dietistenhuis Zeist

Omega 3

Vitaal

leefstijl tips pds

Voedingsadvies

Kickstart

Food Mind

Reset

Online cursus

Flirt met je hormonen

Ik help je met het vinden van.......

jouw ideale eetpatroon

Vroeger heb ik last van puistjes, onzuiverheden en acne gehad. Ook heb ik jarenlang last gehad van mijn darmen. Denk aan opgeblazen gevoel, buikpijn en onregelmatige ontlasting. Zo nu en dan heb ik hier nog steeds last van, maar het is al een heel stuk minder in vergelijking met een paar jaar terug. Door stapje voor stapje mijn voeding en leefstijl aan te passen, weet ik steeds beter waar mijn lichaam op reageert en wat mijn lichaam nodig heeft. 

Mijn verhaal

Ik wil dit graag met je delen en jou mijn tips en tools meegeven, zodat jij ook weer in balans komt. Samen wil ik met je opzoek gaan naar de oorzaak van jouw klachten. Samen puzzelen om te kijken wat jouw lichaam nodig heeft en wat werkt voor jouw lichaam. Ieder lichaam is anders en dit maakt het ook zo bijzonder. 

Wil jij aan de slag om je lichaam weer in balans te krijgen?

Zowel mannen, als vrouwen zijn welkom bij Diëtistenhuis.

Mijn aandachtsgebieden zijn:

Zie ik jou binnenkort?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.