Je kunt bij mij terecht voor de volgende

Trajecten

Voedingsadvies

Kickstart

Online voedingsadvies Dietistenhuis

EMB test

Vitaal

Online voedingsadvies Dietistenhuis Zeist

Food-Mind

Reset

Ik help je met het vinden van.......

jouw ideale eetpatroon

Vroeger heb ik last van puistjes, onzuiverheden en acne gehad. Ook heb ik jarenlang last gehad van mijn darmen. Denk aan opgeblazen gevoel, buikpijn en onregelmatige ontlasting. Zo nu en dan heb ik hier nog steeds last van, maar het is al een heel stuk minder in vergelijking met een paar jaar terug. Door stapje voor stapje mijn voeding en leefstijl aan te passen, weet ik steeds beter waar mijn lichaam op reageert en wat mijn lichaam nodig heeft. 

Mijn verhaal

Ik wil dit graag met je delen en jou mijn tips en tools meegeven, zodat jij ook weer in balans komt. Samen wil ik met je opzoek gaan naar de oorzaak van jouw klachten. Samen puzzelen om te kijken wat jouw lichaam nodig heeft en wat werkt voor jouw lichaam. Ieder lichaam is anders en dit maakt het ook zo bijzonder. 

Wil jij aan de slag om je lichaam weer in balans te krijgen?