Diëtistenhuis

Tools

Heb jij een gezond gewicht?

Check het met de handige BMI calculator!

Productencheck

Wanneer je de supermarkt in loopt, zie je veel productgroepen voorbij komen. Van brood, beleg, ontbijtgranen, tot dranken en tussendoortjes. Wat zijn nou de juiste keuzes? In mijn praktijk zie ik dat veel cliënten hier tegenaan lopen. Daarom besloot ik een mooi document voor jou te maken om te laten zien welke producten je het beste kan kiezen.

Wat ik je nog wil mee geven is dat het niet erg is om zo nu en dan een ‘ongezonde’ keuze te maken. Dit houdt het leven leuk, lekker en gezellig. Ik ben wel van mening dat je alleen voedingsmiddelen zou moeten eten waar je ook echt van geniet. Producten die je een 8, 9 of 10 zou geven! Het is belangrijk om bewust te worden van al het eten wat je in je mond stopt.

Ontvang GRATIS toegang tot de productencheck

Laat je gegevens achter en ik stuur je direct de link per mail

Gratis voedingsadvies

Ben jij benieuwd of je al goed op weg bent naar een gezonde(re) versie van jezelf?

Gratis voedingsadvies

Check dit document om te kijken wat je hiervoor moet doen.
Ik wil graag advies

Gebruik Quotes als....

Motiverende bureaublad achtergrond

I LOVE motiverende quotes en ik hou ervan om eens in de zoveel tijd mijn bureaublad achtergrond te veranderen. Daardoor kwam ik op het idee om zelf mijn achtergronden te maken. En die wil ik graag met jullie delen. 

Heb je zelf een motiverende quote? Laat het mij vooral weten.

Mijn favo's op een rijtje

Boeken

Recepten

Supplementen

Met de code: 153944 krijg je standaard 10% op je bestelling bij Vitakruid. Voer deze code in bij het afrekenen.

Mocht je vragen hebben over de supplementen, stel ze gerust via het contactformulier.

Samenwerkingen

Meld je aan voor een (online) kennismaking!