Vergoeding Diëtetiek

Iedereen heeft 3 uur dieetvergoeding in het basispakket zitten. Dit wordt wel verrekend met het eigen risico.  

Let op per 1 januari 2021: Ik heb ervoor gekozen om mijn samenwerking met de zorgverzekering stop te zetten. Je ontvangt en betaalt mijn factuur eerst zelf. Daarna dien je de rekening voor vergoeding in bij jouw zorgverzekeraar. Ik ben ingeschreven bij het Kwaliteitsregister voor Paramedici. Hierdoor is het mogelijk de behandeling 75-100% vergoed te krijgen via jouw zorgverzekeraar voor een diëtistisch consult. Het verschilt per zorgverzekeraar hoe veel je vergoed krijgt.

‘Investeren in je gezondheid is de beste investering die je kan doen. Waarom zou je je gezondheid op de tweede plaats zetten?’ 

Goed om te weten

Tarieven

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Gratis kennismakingsgesprek

Bij mij kun je terecht voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek van ongeveer 10 minuten. 

Laat je gegevens achter, zodat ik contact met je op kan nemen