Thuistesten

Meten = weten

Vraag je je wel eens af hoe je kunt testen of je gezond bent? Wil je weten of je intoleranties hebt? Of ben je benieuwd naar de uitslag van een genetische test? Of wil je aan de slag met je hormonen? Gelukkig zijn er nu verschillende mogelijkheden om zelf te testen, gewoon bij jou thuis! 

 

Thuis testen: makkelijk en snel

Het is altijd handig om wetenschappelijk onderbouwde informatie te hebben over je gezondheid. Thuis testen biedt hierin een uitkomst. Het is laagdrempelig, je hoeft geen afspraak te maken bij de dokter en het kost weinig tijd. Gewoon bestellen, afnemen en opsturen. Binnen enkele weken ontvang je de resultaten per e-mail.

Verschillende soorten tests

Hieronder deel ik mijn favoriete testen:

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Natuurlijk wil je dat de testen betrouwbaar zijn. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een test van goede kwaliteit. Daarom werk ik onder andere samen met Mijnlabtest. Zij hebben een ISO-certificering. Dit geeft aan dat de test voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen.

Getest en dan?

Heb jij een uitslag van een test ontvangen? Dan kunnen we deze altijd bespreken tijdens een consult. We nemen dan de uitslag van de test als basis en gaan hier verder mee aan de slag. 

Dus blijf vooral niet met vragen zitten, maar neem gerust contact op. 

Tip!

Bestel bij sommige testen gelijk een tweede test, dan kun je een paar weken later het verschil meten.

Vragen?

Heb je nog vragen over de testen? Vraag gerust. 

Deze tevreden mensen gingen jou al voor