Ebook Voed je mond - Voor zwangeren

De gezondheid van onze mond is van cruciaal belang voor ons algehele welzijn. Als vrouwen in de vruchtbare leeftijd hebben we speciale zorg nodig om ervoor te zorgen dat onze mondgezondheid optimaal is. In dit ebook gaan we dieper in op het belang van een goede mondhygiëne, de rol van voeding en supplementen, en hoe je je mond kunt voeden voor een stralende glimlach.

De rol van een mondhygiënist

Een mondhygiënist is een essentiële professional die kan helpen bij het behouden van een goede mondgezondheid. Deze specialist helpt bij het voorkomen en behandelen van tandvleesproblemen, tandbederf en andere mondaandoeningen. Regelmatige bezoeken aan een mondhygiënist kunnen problemen vroegtijdig opsporen en voorkomen dat ze ernstiger worden. 

Het belang van voeding

Wat we eten heeft direct invloed op onze mondgezondheid. Het consumeren van voedingsmiddelen met veel suiker en zetmeel kan tandbederf bevorderen, terwijl voedingsmiddelen rijk aan vitamines en mineralen essentieel zijn voor sterke tanden en gezond tandvlees. Helemaal tijdens je zwangerschap is het belangrijk om je mondgezondheid eens extra goed onder de loep te nemen, omdat je dan vatbaarder bent. 

Voed je mond voor zwangeren

Binnen een paar stappen het ebook in je mailbox!

Je naam
Betaalmethode
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voed je mond met ons ebook!

Wil je meer weten over hoe je je mond gezond kunt houden? We hebben een geweldig ebook samengesteld vol met tips, informatie en advies van experts. Ons e-book is speciaal ontworpen voor vrouwen in de vruchtbare leeftijd en bevat alles wat je moet weten over mondgezondheid, voeding en supplementen. Wacht niet langer en koop ons ebook nu voor een stralende glimlach!

Waarom een Ebook?

Een ebook is gemakkelijk aan te schaffen en zo heb je altijd deze informatie tot je beschikking. Dit e-book is geschreven door mij (Eline als orthomoleculair diëtist en hormooncoach) en Mirjam (mondhygiënist). Samen hebben wij onze kennis gebundeld in dit ebook. Tips en tools hebben wij overzichtelijk voor je opgeschreven!

Voed je mond voor zwangeren

Tijdens de zwangerschap verandert er veel in het lichaam. Welke voeding extra belangrijk is tijdens de zwangerschap lees je in het ebook!

Kosten: €12,50

Binnen een paar stappen het ebook in je mailbox!

Je naam
Betaalmethode
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.