Let's meet

Welkom op mijn contactpagina!

Laat hieronder je gegevens achter, zodat ik contact met je kan opnemen. 

Ervaar jij hormonale klachten en wil je zelf aan de slag gaan? Leer flirten met jouw hormonen door middel van mijn online cursus!

Ik heb een mooie, laagdrempelige en praktische online cursus geschreven. Speciaal voor jou, wanneer je hormonale klachten ervaart.

Ik ben er van overtuigd dat klachten een teken van een disbalans in het lichaam zijn en dat je lichaam je wat wil vertellen. Door erachter te komen wat jouw lichaam je wil vertellen, kun je hierop inspelen. 

Door middel van 10 levels, leer je meer over jouw hormonen, voeding, hoe belangrijk de darmen, lever en bloedsuikerspiegel zijn en krijg je praktische handvatten om jouw hormonen vóór je te laten werken. 

 

Klik hier voor meer informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je bent welkom:

Bezoekadres:

Sportcity
Godfried van Seijstlaan 35
3703 BR Zeist

*Woon je vlakbij Zeist? Ook vanuit Utrecht, Den Dolder, De Bilt, Bilthoven, Bunnik, Driebergen of Huis Ter Heide, kun je er binnen een kwartier zijn. Je bent van harte welkom in mijn praktijk.  

Online dieetadvies

Woon je niet in de buurt, of vind je reizen tijdrovend? Ik bied ook online dieetbegeleiding via beeldbellen aan. Hierdoor hoop ik de drempel voor je te verlagen en ben je al een stap verder in de richting van je gezondheidsdoel. 

Kwaliteit

Ik sta geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici en ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Diëtisten (NVD). Daarnaast blijf ik graag up-to-date door scholingen en cursussen te volgen om iedereen van optimale kwaliteit te voorzien.

KP nummer Eline: 19100796489
AGB-code Praktijk: 24004499
AGB-code Eline: 24100479

Blijf op de hoogte, volg mij op Insta

Facebook
Twitter
LinkedIn