Let's meet

Gratis kennismakingsgesprek, een vraag of een consult boeken?

Laat hieronder je gegevens achter, zodat ik contact met je op kan nemen. 

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je bent welkom:

Bezoekadres:

Sportcity
Godfried van Seijstlaan 35
3703 BR Zeist

*Woon je vlakbij Zeist? Ook vanuit Utrecht, Den Dolder, De Bilt, Bilthoven, Bunnik, Driebergen of Huis Ter Heide, kun je er binnen een kwartier zijn. Je bent van harte welkom in mijn praktijk.  

Online dieetadvies

Woon je niet in de buurt, of vind je reizen tijdrovend? Ik bied ook online dieetbegeleiding via beeldbellen aan. Hierdoor hoop ik de drempel voor je te verlagen en ben je al een stap verder in de richting van je gezondheidsdoel. 

Kwaliteit

Ik sta geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici en ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Diëtisten (NVD). Daarnaast blijf ik graag up-to-date door scholingen en cursussen te volgen om iedereen van optimale kwaliteit te voorzien.

KP nummer Eline: 19100796489
AGB-code Praktijk: 24004499
AGB-code Eline: 24100479

Blijf op de hoogte, volg mij op Insta