Energetische morfologische bloedtest

EMB bloedtest

Voel je je vaak vermoeid, heb je minder energie of heb je last van stemmingswisselingen? Wil je graag de status van vitaminen en mineralen in je lichaam weten? Heb je vaak last van je darmen. Dan is een EMB test wat voor jou.

Meten = weten

Door middel van een EMB (energetische morfologische bloedtest), kom je veel te weten over verstoringen/problemen in je lichaam.

Het hele universum hangt aan elkaar door trillingen of frequenties. Dit betekent dat iedere stof, ieder lichaam en alle onderdelen daarvan een eigen specifieke frequentie of frequentiebereik hebben. Als duidelijk is welk onderdeel welke frequentie of frequentiebereik uitstraalt, kun je dit zichtbaar maken, met behulp van verschillende apparatuur. De Energetisch Morfologische Bloedtest bestaat uit het analyseren en meten van reguliere waarden (met wat relevante toevoegingen) en van energetische waarden.

Wanneer doe je een EMB test?

Wat meet een EMB test?

Tevens worden de reguliere waardes gemeten en geanalyseerd

Hoe werkt het?

Door middel van een vingerprik wordt er bloed afgenomen. Dit wordt naar het lab opgestuurd waarmee ik een samenwerking heb. In het lab wordt het bloed geanalyseerd, waarna ik de resultaten toegestuurd krijg. Over het algemeen duurt dit zo’n 3 à 4 weken. Naar aanleiding van de uitslag stel ik een advies voor je op, die we in het vervolgconsult gaan bespreken. Je krijgt de uitslag dan ook gelijk mee (via de mail).

De bloedtest wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Tarief

De kosten voor de bloedtest zijn €289,- 

Dit is inclusief de bloedtest zelf (materialen), afnametijd, analyse van het lab, interpreteren en analyseren van de testuitslagen, toelichten in een vervolgconsult (60 min.) en de uitwerking toegestuurd op de mail.

Ben je geïnteresseerd in een EMB test?

Of wil je een gratis kennismakingsgesprek?
Laat je gegevens achter, zodat ik contact met je op kan nemen

Blijf op de hoogte, volg mij op Insta