Gezond eetpatroon

Samen gaan we op zoek naar een gezond eetpatroon welke vóór jou werkt

Het is mogelijk dat je meerdere redenen hebt om gezonder te willen eten. Bijvoorbeeld om wat kilootjes kwijt te raken, een vermoeid gevoel te doorbreken of omdat je klachten ervaart die wellicht verband houden met bepaalde voedingsstoffen. Als diëtist begrijp ik dat het lastig kan zijn voor jou om gebalanceerd te eten en de benodigde voedingstoffen binnen te krijgen. Gelukkig kan ik je helpen om te leren luisteren naar jouw lichaam, zodat we er achter komen, wat jij nodig hebt. Laten we samen op zoek gaan naar een gezond eetpatroon vol vitamines, mineralen, eiwitten en vezels!

Gezond eetschema
Gezond eetschema

Een gezond eetpatroon is gevarieerd

Een verantwoorde levensstijl start vaak met een gezond eetpatroon. Maar hoe ziet dat er nou werkelijk uit? Het magische woord is variatie, omdat je baat hebt bij het binnenkrijgen van een breed scala aan voedingsstoffen. Overigens betekent dit niet automatisch dat enkel gezonde voeding eten genoeg is. De sleutel ligt bij de combinatie van diverse juiste soorten eten, waar ik jou graag in begeleid op een no-nonsense manier. Dit doen we stap voor stap, want direct overgaan op een nieuwe eetwijze is geen duurzame verandering. Samen kijken we naar persoonlijke haalbare doelen en stellen deze prioriteit boven restricties opleggen aan wat je allemaal niet zou mogen eten. Je krijgt van mij tevens handvatten en tools om te leren wat jouw lichaam nodig heeft dat aansluit bij jouw leefsituatie en hierin blijvend stappen kunt maken om tot duurzame resultaten komen.

Een gezond eetschema is onderdeel van een gezonde leefstijl

De voeding die je tot je neemt is natuurlijk het belangrijkste aspect aan een gezonde leefstijl, maar er is nog veel meer dat je kunt doen om gezond te worden (en te blijven!). Daarom besteed ik als diëtist niet alleen aandacht aan een gezond eetpatroon, maar ook aan andere leefstijl-gerelateerde zaken. Je kunt daarbij denken aan sport en beweging, jouw slaappatroon en hoe je omgaat met stress. Het opvolgen van al mijn tips en adviezen resulteert in meer energie, lekkerder in je vel zitten en een betere, algehele gezondheid. Ben jij er klaar voor om je gezondheid weer in eigen hand te nemen? Neem dan snel contact met mij op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Gezond eetschema

Meld je aan voor een online kennismaking!

Blijf op de hoogte, volg mij op Insta