Gezond eetpatroon

Samen gaan we op zoek naar een gezond eetpatroon welke vóór jou werkt

Wat de reden ook is dat je gezonder wilt gaan eten, ik maak voor jou een gezond voorbeelddagmenu op maat aan de hand van jouw doelen. Misschien wil je wel graag een paar kilootjes kwijt, of heb je constant weinig energie. Het kan echter ook zo zijn dat je klachten ervaart die wijzen op bepaalde voedingstekorten en ook dan is een gezond eetpatroon erg belangrijk. Als laatste zijn er veel mensen met voedselallergieën die het heel moeilijk vinden om gebalanceerd te eten. Ze missen vaak voedingsstoffen doordat ze bepaalde voeding niet kunnen (of willen) eten, en ook hen kan ik als diëtist helpen. Samen kijken we naar wat je wel mag (en wilt!) eten, en ik maak voor jou een voorbeelddagmenu op maat waar je alle vitamines, mineralen, eiwitten en vezels uit kan halen die je nodig hebt.

Gezond eetschema
Gezond eetschema

Een gezond eetpatroon is gevarieerd

De sleutel tot een goede gezondheid is in veel gevallen een gezond eetpatroon. Maar hoe ziet dit er precies uit? Het toverwoord is variatie, want je hebt een grote verscheidenheid aan voedingsstoffen nodig. Het is dus niet zo dat als je enkel gezonde voedingsmiddelen eet je automatisch alles binnenkrijgt wat je nodig hebt. Het geheim zit hem in een grote variatie aan de juiste voeding, en daar kan ik je bij helpen. Ik doe dit op een nuchtere en no nonsens manier, waarbij ik je in kleine stapjes naar je doelen toe begeleid. Je krijgt van mij een gezond voorbeelddagmenu dat is aangepast aan jouw persoonlijke situatie, en begeleiding bij het implementeren ervan. Dit doen we in kleine stapjes, want als je in één keer je hele eetpatroon moet omgooien is het heel lastig vol te houden. Aangezien ik streef naar een duurzaam resultaat zal ik enkel haalbare doelen stellen en de focus leggen op het genieten van eten in plaats van wat je allemaal niet mag.

Een gezond eetschema is onderdeel van een gezonde leefstijl

De voeding die je tot je neemt is natuurlijk het belangrijkste aspect aan een gezonde leefstijl, maar er is nog veel meer dat je kunt doen om gezond te worden (en te blijven!). Daarom besteed ik als diëtist niet alleen aandacht aan een gezond eetpatroon, maar ook aan andere leefstijl-gerelateerde zaken. Je kunt daarbij denken aan sport en beweging, jouw slaappatroon en hoe je omgaat met stress. Het opvolgen van al mijn tips en adviezen resulteert in meer energie, lekkerder in je vel zitten en een betere, algehele gezondheid. Ben jij er klaar voor om je gezondheid weer in eigen hand te nemen? Neem dan snel contact met mij op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Gezond eetschema

Meld je aan voor een online kennismaking!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Blijf op de hoogte, volg mij op Insta