Gezonde leefstijl

Hoe ziet een gezonde leefstijl er voor jou uit?

Heb je weinig energie? Wil je graag wat kilootjes kwijt? Of heb je lichamelijke (of geestelijke) klachten die te wijten zijn aan een ongezond leefpatroon? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik begeleid je als diëtist naar een gezonde leefstijl, waarbij ik aandacht besteed aan verschillende aspecten. De belangrijkste is natuurlijk jouw voedingspatroon. Dit ligt aan de basis van een goede gezondheid en als diëtist ben ik natuurlijk gespecialiseerd in gezonde voeding. Ik analyseer jouw klachten en breng ze in verband met de manier waarop je eet. Vervolgens stel ik een persoonlijk plan op voor een nieuwe, gezonde leefstijl, waarin onder andere een gezond eetschema is opgenomen.

Gezonde leefstijl

Waarom is een gezonde leefstijl zo belangrijk?

Als je lichamelijke of geestelijke klachten ervaart is het logisch dat je een gezonde leefstijl moet nastreven om deze te verminderen. Als je je lichaam geeft wat het nodig heeft is het in balans, en daarmee stimuleer je het zelfgenezend vermogen van je lijf. Door de juiste voeding tot je te nemen krijg je meer energie, verbetert de conditie van je huid en haar, bereik je een gezond gewicht en voel je je over het algemeen vitaler. Bovendien kun je met een gezonde leefstijl ook bepaalde ziektes en kwaaltjes voor een groot deel voorkomen. Redenen genoeg om aandacht te besteden aan zowel je voedingspatroon als andere leefstijl gerelateerde zaken. Je kunt daarbij denken aan hoe je op stress reageert en je slaappatroon, maar ook sport en beweging. Bovendien zijn er veel dingen die je kunt doen om je hormonen in balans te brengen, iets wat ook erg belangrijk is voor je algehele gezondheid.

Hoe kan ik jou helpen?

In mijn praktijk begeleid ik mensen naar een gezonde leefstijl. Ik doe dit op een nuchtere, no nonsens manier. Ik vind het heel belangrijk dat je haalbare doelen stelt, en zal je in kleine stapjes helpen deze te bereiken. De focus ligt daarbij op orthomoleculaire voeding, maar ook andere aspecten komen aan bod. De bedoeling is dat je zo goed mogelijk voor jezelf gaat zorgen, wat zowel betekent dat je gezonde voeding tot je neemt als dat je een flinke portie zelfliefde mag hebben. Goed slapen, op tijd ontspannen en op de juiste manier bewegen hebben ook een groot effect op je gezondheid. Ik help je bij het maken van de juiste keuzes, waardoor je vanzelf gezonder, fitter en (als dat je doel is) slanker wordt.

Meld je aan voor een online kennismaking!

Blijf op de hoogte, volg mij op Insta